Кои сме ние?

Кои сме ние?

ДАМИКРА ЕООД

Накратко за нас.

Дамикра ЕООД е създадена през 2016г с централен офис в гр. Търговище .

Благодарение на професионалното и коректно отношение към своите клиенти и партньори фирмата се развива изключително бързо трупайки ценен опит и капитал.

Ежедневно организираме транспорта и спедицията на над 50 товара в страната и чужбина , като работим с клиенти от цяла Европа.

Работим с български и чуждестранни товародатели и превозвачи.

Годишният ни оборот е около 4 000 000лв. като нараства с около 30% на годишна база.

НИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

  • Професионални услуги.
  • Краткосрочно и дългосрочно партньорство, с непрекъсната обратна връзка за състоянието на стоките Ви по време на транспортирането.
  • Транспортиране на Вашите товари при необходимите условия, така че да пристигнат до съответните крайни дестинации в срок и добро състояние.

Превозите, които извършваме са задължително снабдени с ЧМР застраховки, тъй като нашите транспортни услуги и спедиция се изпълняват в съответствие с конвенциите CMR и TIR.

Предлагаме групажни превози от и до всички дестинации в България и до всички Европейски страни. Плановете ни за доставка се изготвят в зависимост от Вашите изисквания, както и Вашите индивидуални потребности.

Мисия и цели

Нашата визия

Визията ни за един успешен бизнес е да го изградим помагайки на своите клиентите да постигнат целите си, съобразявайки се с техния интерес и разбирайки техните нужди.

Нашите цели

Разширяване на обемът от работа с надеждни и коректни фирми . Отваряне на нови офиси  и назначаване на нови спедитори в резултат на увеличеният работен капацитет.

Нашите постижения


Имаме договори с големи компании като Кока Кола ХБК Бълария АД, Кроношпан България ЕООД, Kronospan Romania SRL, Vrantcart SA , Kaufland Stiftung & Co, SC RTH Proconstruct SRL. за ,които извършваме ежедневни транспортни услуги в страната и чужбина.

НАШИЯТ ЕКИП

Управител на Дамикра ЕООД
Димо кралев
Управител
+359 893 385 511
Анелия Славчева
спедитор
+359 893 385 510
СПЕДИТОР
стоян стоянов
спедитор
+359 886 773 375
атанас атанасов
спедитор
+359 893 385 513
ОФИС МЕНИДЖЪР
моника георгиева
Офис Мениджър
+359 895 109 334
Дамикра екип
Стани част
от
нашият екип

СЕРТИФИКАТИ

сертификат
декларация

Търсите коректен партьор.

Свържете се с нас, ние от Дамикра ЕООД няма да ви разочароваме.

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.